Campagnolo Ekar fogaskoszorú 9-36

Raktárkészlet: VAN
Campagnolo Ekar fogaskoszorú 9-36
Az 1x-es rendszer a legjobban kavicshoz működik, a 13-fokozatú konfiguráció lehetővé teszi, hogy az áttételi arányok teljes skáláján működjön – és ami ezt támasztja alá, az a 9 fogas lánckerék használata.

A precíz, 13 sebességes Ekar három áttételi változatban érhető el, amelyek tükrözik a változatos kavicsos jelenet különböző specialitásait, és mindegyik biztosítja a legsimább áttételi folyamatot és az optimális hatótávolságot. Mindhárom lehetőségnél a hat kisebb lánckeréken áthaladó egyfogú lépések biztosítják a legkövetkezetesebb ütemezést sima, hatékony változtatásokkal. Fokozatosan növeli a lánckerekek nagyobbik felén a szélesebb távolságot . Ez természetes vezetési élményt biztosít, és segít a legjobbat kihozni a tesztpályákon és nehéz terepen nyújtott teljesítményéből. A három opció nagyobb távolságban elhelyezett felső része a legkompaktabb készletet biztosítja a terhelt állóképességi eseményekhez, és a leghosszabbat a teljes kalandversenyzők számára. érdekében A testre szabott kazettás konfigurációk mindegyike megfelelő – mégis könnyen cserélhető – egyetlen első gyűrűvel párosul a maximális hatótávolság, sima lépések és maximális hatékonyság – és a 2x rendszerekkel ellentétben egyszerűen nincs veszteség. A három kazettás opció közül kettő 9 fogas fogaskerékkel rendelkezik. Kiterjedt összehasonlító tesztek kimutatták, hogy a 9-es fogas ugyanolyan hatékony, mint bármely 10 vagy 11-fogú lánckerék bármely rendszeren, és nincs további súrlódás a keskeny, széles fogakon, így nem veszít semmit a megtermelt teljesítményből.

Minden kazetta két blokkra épül, 4 és 9 lánckerékre osztva a 9 fogas konfigurációkhoz, és 3/10 lánckerekekre a 10 fogastól kezdődő tartományhoz. A fokozott mechanikai ellenállás érdekében mindkét blokk magja hőkezelt szénacélt használ, és nikkel-króm-szatén felületkezelést kapott, amely csökkenti a kopást és a súrlódást, optimális tartósságot biztosítva a kavicsos kerékpározáshoz. Az új szabadagyú vezetőtesten – az N3W néven – ül, amely a könnyű, karbon Campagnolo Shamal kerékkészleten található, és kompatibilis kerékkészletek széles választékát követheti. Az N3W rendkívül sokoldalú, és ugyanazokkal a hornyos profilokkal rendelkezik, mint a klasszikus Campagnolo karosszéria, de 4,4 mm-rel rövidebb és könnyebb. Megfelelő rögzítőgyűrűkkel és adapterekkel az N3W az összes jelenlegi és jövőbeli Campagnolo 12-, 11- és 10-sebességes rendszerrel is kompatibilis, utólagosan beszerelhető készletekkel is. Mivel az összes jelenlegi tárcsafékes Campagnolo HH12 kerékpár N3W-kompatibilis, könnyedén frissítheti kerekeit az Ekar segítségével, hogy üzemkész legyen – a kerékpárok cseréje egyszerű és gyors!
99 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
13 sebességes
Könnyű, hatékony kialakítás
Erős, tartós konstrukció
Közelebbi nagy sebességfokozat távolság
Szélesebb, alacsony sebességfokozat közötti távolság
9 fogú legkisebb lánckerék két opcióval
Új, könnyebb N3W illesztőprogram-szabvány a széleskörű kompatibilitás érdekében
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
CS21-EK1396
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.