SUPER RECORD 12s DISC Ergopower bal oldali fékváltókar

SUPER RECORD 12s DISC Ergopower bal oldali fékváltókar
SUPER RECORD 12s DISC Ergopower bal oldali fékváltókar
SUPER RECORD 12s DISC Ergopower bal oldali fékváltókar
SUPER RECORD 12s DISC Ergopower bal oldali fékváltókar
Az új mechanikus Ergopower Super Record™ 12x2 sebességes tárcsafék fékváltókarok: ergonomikusabb, pontosabb, erősebb és könnyebben karbantartható.

A kényelem, az irányíthatóság, a sebesség és a reakciókészség a kerékpár kezelőszerveinek néhány fő jellemzője, amelyek segítenek minden helyzetet kordában tartani. Az Ergopower Super Record™ 12x2 sebességes tárcsafék új mechanikus kezelőszervei ergonomikus, kényelmes és biztonságos tartást és fogást biztosítanak a Vari-Cushion technológiának köszönhetően, amely elengedhetetlen azok számára, akik több órán át a nyeregben maradnak.

A kezelőszervek belső működése a technológia és a tapasztalat koncentrációja, kezdve az „egy kar – egy művelet” funkcióval, amely minden egyes karhoz egyetlen funkciót rendel, segít elkerülni a váltási hibákat fáradt vagy zavaró pillanatokban, majd folytatja a többszörös váltással. opció, amely az Ultra-Shift mechanizmusnak köszönhetően akár 5 lánckerékkel történő fel- vagy lekapcsolást tesz lehetővé. Ez a funkció lehetővé teszi a ritmus fenntartását még hirtelen dőlés- vagy ritmusváltozások esetén is, gyorsasággal és könnyedséggel, ami éppoly hasznos, mint meglepő.

Ezen kívül számos rendkívül hasznos funkcióval rendelkezik, mint például a karok állíthatósága; a Reach Adjustment funkció lehetővé teszi, hogy a fékkart közelebb vigye az alacsony tapadáshoz a kisebb kezű kerékpárosok számára, az AMS Adjustment pedig lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy két különböző beállítást válasszon a fékerő modulálásához: "Short" az azonnali, közvetlen hatás érdekében. effektus, vagy "Long" a moduláltabb, szabályozottabb fékezésekhez.

A Super Record Disc Brake fékkarjait kettős görbülettel tervezték a jobb tapadás érdekében, és két nyílással könnyítették meg őket, amelyek hozzáadódnak a kinyúlás beállításához.

Súly: 462g
223 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
EP21-SRD12LR6
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.